Wilt u een fiets huren in Amsterdam? Als u er een huurt bij SAM Tweewielers,     zult u niet direct opvallen als toerist. We hebben onze fietsen zo ontworpen dat   ze niet te onderscheiden zijn van echte Amsterdamse fietsen. En daarom is het     extra belangrijk dat u zich aan de verkeersregels houdt in deze fietsstad van de   wereld. Let dus op. In principe heeft al het verkeer van rechts voorrang, dus fiets   nooit door rood (ook al zie je veel Amsterdamse fietsers dat wel doen), blijf op de   aangewezen fietspaden en knijp nooit plotseling te hard in de remmen. Kunt u   zich aan de verkeersregels houden? Dan zal fietsen in Amsterdam ongetwijfeld   een van uw top 3-ervaringen zijn!!

Wil je een fiets huren?

¬†Een fiets die op dezelfde dag wordt teruggebracht kost ‚ā¨12,50. Het huren van¬† ¬†een fiets voor 24 uur kost ‚ā¨15,00. De fietsen zijn verstelbaar in hoogte. Er is een¬† ¬†mandje op de fiets om je tas of boodschappentas in te doen. De verhuur is¬† ¬†inclusief twee gratis sloten, een kettingslot en een beugelslot. Bij het huren van¬† ¬†meer dan vier dagen krijg je extra korting.

Veilig fietsen met de stadsfietsSafe.

 Heb je de perfecte plek gevonden voor een foto? Of heb je gewoon even een   pauze nodig? Om je fiets te stoppen, knijp je gewoon in de handremmen. De   linkerrem is voor het voorwiel en de rechterrem stopt het achterwiel. Het   geavanceerde rollerbrake-systeem zorgt ervoor dat de wielen niet blokkeren,   zodat je altijd veilig tot stilstand komt. We stellen de hoogte van het stuur en het   zadel af op jouw lengte in onze winkel. En als je het zadel liever iets hoger of   lager wilt, kun je het zadel eenvoudig zonder gereedschap verstellen. De   kettingkast beschermt je kleding tegen vet of vuil. Net als de mensen in   Amsterdam kun je met je gehuurde stadsfiets fietsen naar een feest, een   restaurant of een museum.